Ny advokatfullmektig

Vi ønsker Victoria Cavallini Fevik velkommen som ny advokatfullmektig i Advokatfirma Olafsen.

Victoria har allerede lang og bred erfaring gjennom politiske verv, og har i sin juridiske mastergrad skrevet  om bærekraft. Victoria finner alltid de beste argumentene og er en god strateg. I Advokatfirma Olafsen vil hun hovedsakelig arbeide med næringsjus.

Vi er stolte av å ha Victoria med på laget hos oss!  

Sist oppdatert 17. mars 2022
Drammen Pride 2022

Drammen Pride 2022

Vi gratulerer Drammen med feiring av Pride i helgen!

Stadig ser vi flere som er innom kontorene våre for å skrive ektepakt eller samboeravtaler. Vi er stolte av å kunne bidra til at alle, uavhengig av legning, finner løsninger som passer best for sin familie.

Bærekraftkonferansen 2022

Bærekraftkonferansen 2022

Advokatfirma Olafsen engasjerer seg i bærekraft. Vi deltok under årets bærekraftkonferanse «Fra ord til handling» i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen. En spennende og lærerik dag og flott arrangement!

Erstatning og forsikring

Erstatning og forsikring

Ved skade på bygning og andre gjenstander, og ved personskade, kan det kreves erstatning av den eller de som har forvoldt skaden.

Oppsigelser og nedbemanning

Oppsigelser og nedbemanning

Det kan være mange grunner til at en virksomhet har behov for å meddele oppsigelser. Dette kan være knyttet til arbeidstakere som ikke fungerer, eller at virksomheten ønsker å legge om driften for å drive mer rasjonelt.