Innsikt24: Besøk oss på stand

Næringsforeningen i Drammensregionen arrangerer hvert år konferansen Innsikt, og Advokatfirma Olafsen er stolte over å være blant konferansens partnere.

I to dager til ende samles regionens næringsliv for å bli bedre kjent, dele kunnskap og feire. Onsdag 5. juni er det messedag. Da er teltet åpent og gratis for alle. 83 virksomheter er på plass for å slå av en prat og vise hva de har å by på. Utenfor teltet får du sterke meninger fra Speakers’ Corner.

Torsdag 6. juni rigges teltet om til byutviklingskonferanse og fest – her gjelder det å sikre seg billett. Årets konferanse har tre hovedtemaer: Helse, Attraktivitet og Samarbeid.

Du kan komme og snakke med oss og besøke vår stand i konferansteltet på Bragernes torg fra onsdag klokken 10:00.

Les mer om konferansen her.

Vel møtt!

Sist oppdatert 3. juni 2024
Faglig påfyll: Olafsen på Advokatenes fagdager

Faglig påfyll: Olafsen på Advokatenes fagdager

Hvert år arrangerer Advokatforeningen og Juristforbundet advokatenes fagdager. Her samles årlig cirka 1000 advokater i Oslo for et omfangsrikt og detaljert program over to dager. I år kunne deltagerne blant annet velge løp innen næringseiendom, arbeidsrett,...

Bærekraftkonferansen 2022

Bærekraftkonferansen 2022

Advokatfirma Olafsen engasjerer seg i bærekraft. Vi deltok under årets bærekraftkonferanse «Fra ord til handling» i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen. En spennende og lærerik dag og flott arrangement!

Ny advokatfullmektig

Ny advokatfullmektig

Vi ønsker Victoria Cavallini Fevik velkommen som ny advokatfullmektig i Advokatfirma Olafsen.

Erstatning og forsikring

Erstatning og forsikring

Ved skade på bygning og andre gjenstander, og ved personskade, kan det kreves erstatning av den eller de som har forvoldt skaden.