Faglig påfyll: Olafsen på Advokatenes fagdager

Hvert år arrangerer Advokatforeningen og Juristforbundet advokatenes fagdager. Her samles årlig cirka 1000 advokater i Oslo for et omfangsrikt og detaljert program over to dager.

I år kunne deltagerne blant annet velge løp innen næringseiendom, arbeidsrett, advokathåndverket og flere andre.

Advokatfullmektig Guro Emilie Hem er veldig fornøyd med årets fagdager:

– Jeg deltok blant annet på kurset om hyttejus, som var veldig praktisk rettet og nyttig for flere av våre klienter, sier Guro.

Er det verdt det å delta på slike kurs?

– Å ja! Det er fint og hyggelig å lære i en mer sosial setting, også er det mer effektivt når man får ryddet to hele dager til faglig oppdatering. Det øker kvaliteten, avslutter Guro.

Sist oppdatert 3. juni 2024
Innsikt24: Besøk oss på stand

Innsikt24: Besøk oss på stand

Næringsforeningen i Drammensregionen arrangerer hvert år konferansen Innsikt, og Advokatfirma Olafsen er stolte over å være blant konferansens partnere. I to dager til ende samles regionens næringsliv for å bli bedre kjent, dele kunnskap og feire. Onsdag 5. juni er...

Bærekraftkonferansen 2022

Bærekraftkonferansen 2022

Advokatfirma Olafsen engasjerer seg i bærekraft. Vi deltok under årets bærekraftkonferanse «Fra ord til handling» i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen. En spennende og lærerik dag og flott arrangement!

Ny advokatfullmektig

Ny advokatfullmektig

Vi ønsker Victoria Cavallini Fevik velkommen som ny advokatfullmektig i Advokatfirma Olafsen.

Erstatning og forsikring

Erstatning og forsikring

Ved skade på bygning og andre gjenstander, og ved personskade, kan det kreves erstatning av den eller de som har forvoldt skaden.