Aksjonæravtale

Vi har bistått mange næringsdrivende ved konflikter mellom aksjeeiere i små og mellomstore aksjeselskaper. Slike konflikter kan unngås. 

Aksjonærkonflikter kan forebygges med en aksjonæravtale. Her kan det også reguleres hvem som skal ha rett til å kjøpe aksjene ved eventuelt salg, til hvilken pris, og om ektefelle eller barn skal ha rett til å overta aksjene ved dødsfall. Vi skreddersyr aksjonæravtaler og vedtekter etter virksomhetens og aksjonærenes behov.

Sist oppdatert 16. mars 2022
Drammen Pride 2022

Drammen Pride 2022

Vi gratulerer Drammen med feiring av Pride i helgen!

Stadig ser vi flere som er innom kontorene våre for å skrive ektepakt eller samboeravtaler. Vi er stolte av å kunne bidra til at alle, uavhengig av legning, finner løsninger som passer best for sin familie.

Bærekraftkonferansen 2022

Bærekraftkonferansen 2022

Advokatfirma Olafsen engasjerer seg i bærekraft. Vi deltok under årets bærekraftkonferanse «Fra ord til handling» i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen. En spennende og lærerik dag og flott arrangement!

Ny advokatfullmektig

Ny advokatfullmektig

Vi ønsker Victoria Cavallini Fevik velkommen som ny advokatfullmektig i Advokatfirma Olafsen.

Erstatning og forsikring

Erstatning og forsikring

Ved skade på bygning og andre gjenstander, og ved personskade, kan det kreves erstatning av den eller de som har forvoldt skaden.